Ал Пачино смята, че Тимъти Шаламе би бил идеалният избор

...
Ал Пачино смята, че Тимъти Шаламе би бил идеалният избор
Коментари Харесай

Ал Пачино иска Тимоти Шаламе в продължението на „Жега“

Ал Пачино счита, че Тимъти Шаламе би бил идеалният избор за ролята на по-млада версия на героя му в вероятно продължение на " Жега ".

Актьорът деец изигра обсесивното ченге лейтенант Винсънт Хана, който преследва основния нарушител Нийл Макколи (Робърт Де Ниро) и неговата тайфа в трилъра на сценариста и режисьора Майкъл Ман. Сега режисьорът е написал сюжет за продължение, чието деяние се развива преди и след събитията от трилъра от 1995 година 82-годишната звезда счита, че артистът от " Призови ме с твоето име " би бил съвършен за основната роля, в случай че тя бъде превърната във филм.

Запитан кого би желал да види в ролята на по-младия Винсънт, той отговори: " Тимоте Шаламе. Искам да кажа, че той е прелестен артист. Страхотно наподобява ".

Пачино и Де Ниро, дружно с продуцента Арт Линсън, участваха на ретроспективна прожекция на " Жега " в спектакъл " Юниън Палас " в Ню Йорк в петък (17.06.22), само че бяха без режисьора, тъй като той е дал позитивен резултат за COVID-19.

Въпреки това Ман имаше видеопослание към гостите преди прожекцията.

Той сподели: " Изключително съм отчаян, че няма да бъда с всички вас довечера. През 1994 година в " Бродуей Дели " споделих на Арт, дано продуцираме моя сюжет и да намерим режисьор, тъй като може би няма да го дирижирам. Той ми сподели, че съм вманиачен - тъй че за всичко това е отговорен той. Преди два дни дадох позитивен тест за коронавирус. Чувствам се отлично и след няколко дни ще изляза от изолираност. С такова неспокойствие чаках да седна с положителни другари, семейство и почитателите на кино лентата, с цел да изживея гледането на 4k ултрависока резолюция на " Жега ".

Присъстващите получиха образец от " Жега 2 " - романа, който Ман е написал дружно с Мег Гарднър и който се чака да излезе на пазара през август.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР