Ал Пачино размишлява за това как "Кръстникът" се е превърнал

...
Ал Пачино размишлява за това как "Кръстникът" се е превърнал
Коментари Харесай

Ал Пачино за Кръстникът: Отне ми цял живот да го приема и да продължа напред

Ал Пачино размишлява за това по какъв начин "Кръстникът " се е трансформирал в културен феномен след излизането си през 1972 година

81-годишният притежател на "Оскар " съобщи в ново изявление за The New York Times, че е "дълбоко почетен " от вниманието и похвалите, които филмът е получил през последните 50 години.

"Това е творба, в която имах щастието да вземам участие. Но ми трябваше цялостен живот, с цел да го приема и да продължа напред ", споделя той. "Не е като да съм играл Супермен. "

Актьорът от "Белязаният " разкрива, че е "изненадан ", когато хората му споделят, че не са гледали паметната престъпна драма.

Той добави: "Те са чували за това. Разбирате го. "О, чух - ти ли участваше в това? Това беше филм, нали? "

Пачино споделя по какъв начин ролята на Майкъл Корлеоне във кино лентата на Франсис Форд Копола е трансформирала живота и кариерата му.

Тук съм, тъй като направих "Кръстникът " - споделя той. "За един артист това е като да завоюва от лотарията. Когато се стигне до такава степен, аз нямам нищо общо с кино лентата, с изключение на да изиграя ролята си. "

"Трудно е да се изясни в днешния свят - да се изясни кой бях по това време и каква гръмотевица беше това ", добави той. "Чувствах се по този начин, като че ли внезапно се подвигна някаква завеса и всички погледи бяха ориентирани към мен. Разбира се, те са на други места във кино лентата. Но "Кръстникът " ми даде нова еднаквост, с която ми беше мъчно да се оправя. "

Пачино признава, че не е гледал кино лентата от две или три години.

Той показа: "Това е филм, който когато започнеш да гледаш, продължаваш да го гледаш. "

Носителят на премията "Тони " си спомня, че е бил на снимачната площадка на "Кръстникът " с по-опитни артисти, измежду които Марлон Брандо, Джеймс Каан и Робърт Дювал.

"Бях млад, бях чужд, а те бяха толкоз успокояващи. Имаше обич там - споделя той. "Те го схванаха, изключително Брандо. Но и другите. "

Той добави: "Те се трансфораха в по-големите братя и съветници, които играят във кино лентата. Тези страсти и цветове в тях се демонстрират както в представлението, по този начин и в живота. Те се свързват.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР