Актьорите Кит Харингтън и Роуз Лесли, чиято звезда изгря именно

...
Актьорите Кит Харингтън и Роуз Лесли, чиято звезда изгря именно
Коментари Харесай

Кит Харингтън и Роуз Лесли си казаха „да“

Актьорите Кит Харингтън и Роуз Лесли, чиято звезда изгря точно с присъединяване им в кървавата сага Игра на тронове, си споделиха заветното „ да “ този уикенд. Двамата се врекоха във безконечна честност на гала в Абърдийн. Влюбените бяха посрещнати пред църквата Райн с конфети и цветни листа от гостите на събитието.

Приемът продължи в палат Уордхил, който е благосъстоятелност на бащата на Роуз - Себастиан Лесли. „ Много сме разчувствани от сватбата на Роуз и Кит. Днес е страховит ден! “, разяснява мотива тъстът на екранния Джон Сноу.

Сред гостите на сватбената гала бяха някои от сътрудниците им и близки другари Емилия Клар, Питър Динклидж, Софи Търнър, Мейзи Уилямс и други

Искрата сред Харингтън и Лесли пламна по време на фотосите на втори сезон на Игра на тронове, написа Монитор. Кит нееднократно споделя, че чаровната червенокоска постъпила с него тъкмо по този начин, както в сериала дивачката Игрит открадна сърцето на нищо незнаещия Джон Сноу.

Последният – осми, сезон на Игра на тронове ще се завърти по HBO следващата година. Лесли към този момент не е част от актьорското семейство на сагата. След финала на поредицата пък Харингтън се зарече, че ще се раздели с косата и брадата си за да бъде по-малко различим.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР