Актьорите, художниците и писателите с право се опасяват, че генериращият

...
Актьорите, художниците и писателите с право се опасяват, че генериращият
Коментари Харесай

Очакваше се : излезе трейлърът на първия филм, създаден с помощта на изкуствен интелект – премиерата е това лято

Актьорите, художниците и писателите с право се притесняват, че генериращият изкуствен интелект ще отнеме работата им. Досега огромните развлекателни компании не са пуснали нито един филм, напълно или най-вече основан от изкуствен интелект, само че това скоро може да се промени. Днес TCL, компанията, известна най-вече със своите тв приемници, пусна филмов откъс на автентичен филм за своите клиенти: основана от ИИ. Това е сантиментална комедия, наречена „ Следваща спирка Париж “.

Филмът би трябвало да излезе на екран това лято. Той ще се излъчва посредством безплатното приложение TCLtv+ на тв приемниците TCL с Гугъл TV. В момента TCLtv+ предлага редица телевизионни приложения, както и някои безвъзмездни филми. „ Следваща спирка Париж “ ще бъде първото автентично наличие.

Трейлърът споделя историята на двама млади привлекателни американци, които се срещат във влака за Париж и се влюбват. Тя се споделя Клер, а неговото име не се загатва, като се изключи че е разказан като „ мрачен тайнствен мъж, който в никакъв случай не демонстрира уязвимостта си„.

Двамата се любуват на града, който се допуска, че е Париж. Те посещават увеселителен парк, плават с лодка, разхождат се из парка и танцуват. Възниква спор и мъжът бяга от Клер с мотоциклета си, само че по-късно се връща още веднъж, с цел да й каже, че в никакъв случай няма да я изостави.

Има евентуална ретроспективна сцена, в която Клер е показана с диамантен пръстен и се омъжва. Може би тя е младоженка дезертьор, вдовица или разведена, която стартира всичко изначало в Париж? Има и съвет от по-възрастна жена, която споделя на Клер:

„ В житейския път сърцето от време на време се движи прекомерно бързо, от време на време прекомерно постепенно, само че в случай че уцелиш верния миг, тогава идва любовта “.

Въпреки че филмовите студия са подложени на критика за потреблението на изкуствен интелект, TCL реши да обърне внимание на технологията и да подчертае нейното потребление. В филмовия откъс се отбелязва, че това е „ любовна история, задвижвана от изкуствен интелект “, а основният шеф по наличието на TCL Крис Реджина разпространява потреблението на изкуствен интелект като извънреден миг. Преди това Реджина е заемал управителни позиции в NBC и Netflix.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР