Актьорите Георги Кадурин и Вальо Танев останали със зяпнали уста,

...
Актьорите Георги Кадурин и Вальо Танев останали със зяпнали уста,
Коментари Харесай

ФУРОР! Койна Русева показа секси голо тяло на богиня

Актьорите Георги Кадурин и Вальо Танев останали със зяпнали уста, откакто пред очите им колежката им Койна Русева се появила в най-органичен тип. 47-годишната русокоска, която е майка на три деца, освен че не се тормозила да блесне дибидюс пред тях, само че и ги шашнала с съвършените си и стегнати форми.



За натуралната й визия са „ отговорни “ сценаристите на новия хитов сериал по bTV „ Скъпи наследници “, както и персонажът на Веселин Калановски. Кметският наместник на Бели Вит безогледно отхвърля на градската снобка да се възползва от богатствата на XXI век и безусловно я съблича пред цялото село.

В следващия епизод на поредицата довечера героинята й Милица Дочева е неприятно сюрпризирана от митинг пред дома й в Бели Вит, който се развихря, до момента в който тя се пробва да си вземе душ във външната баня. Героите на Кадурин и Танов - Косьо и Иван, са измежду основателите му и небрежно съумяват да съберат куп локални поданици и по този метод да се опитат да изгонят новодошлата фамилия. В устрема си да избяга от натрупала се навалица, героинята на Койна излиза от банята полугола, едвам прикривайки формите си с хавлия.



Е, както всички видяхме, опитите й не се увенчаха с триумф, а с възторг измежду мъжката част от аудиторията на хитовия сериал и със злоба измежду нежната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР