Актьорите Бен Афлек и Ана де Армас са се разделили,

...
Актьорите Бен Афлек и Ана де Армас са се разделили,
Коментари Харесай

Изненадваща раздяла в Холивуд – Бен Афлек и Ана де Армас вече не са заедно

Актьорите Бен Афлек и Ана де Армас са се разделили, оповестяват източници на списание „ Пийпъл “. Двамата бяха дружно от началото на 2020 година, когато снимаха психологическия трилър „ Deep Water “, плануван за тази година.

Според източника, представен от списанието, Ана е била тази, която е поставила край: „ Тя скъса с него. Връзката им беше комплицирана. Тя не искаше да живее в Лос Анджелис, а той го искаше, тъй като там са децата му. “

Въпреки че актрисата от идния филм за Джеймс Бонд да е взела окончателното решение, то е било признато и от двамата. Друг техен прочут разкрива: „ Те са в разнообразни точни от живота си, въпреки че към момента се обичат и се почитат. Бен продължава да желае да работи върху себе си. Зает е с кариерата си и е предан татко. Двамата са щастливи с живота си сега. “

Снимка: Getty Images

Бен Афлек, който е един от хората, изпълнявали ролята на Батман, имаше съществени проблеми с алкохола и те му костваха брака с актрисата Дженифър Гарнър.

През март 2020 година стана известна връзката сред Бен Афлек и 16 години по-младата Ана де Армас. По всичко изглеждаше, че връзките им са отлични. Младата жена даже прекарваше време с децата на артиста от брака му с Дженифър Гарнър. По тази причина раздялата им се оказа изненада за почитателите им.

Снимка: instagram.com/ana_d_armas

На уеб страницата може да прочетете повече за късия романс сред двамата артисти:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР