Актьори, певци и дори кралски особи – известните личности, които

...
Актьори, певци и дори кралски особи – известните личности, които
Коментари Харесай

Известните, които така и не завършиха училище

Актьори, артисти и даже кралски особи – известните персони, които не са приключили учебно заведение са доста и най-различни, написа каналът на Ралица Петровa във vbox7. Ето пет звезди, съумели да изградят сполучлива кариера и да завоюват милиони долари и хиляди почитатели, макар неналичието на тапия:

Риана

Певицата и бизнесдама Риана подхваща необикновено смела стъпка, когато е единствено на 16. Тя напуща родния Барбадос и се мести в Щатите, с цел да преследва фантазията си да основава музика. Това коства на звездата гимназиалното ѝ обучение, само че ѝ печели 9 награди “Грами” – равносметка, която съгласно нас си е коствала. Сега даже Риана е най-богатата певица в света. Рири наподобява също счита по този начин: “Откакто напуснах Барбадос, не съм поглеждала обратно,” споделя тя.

Даниел Радклиф

Хари Потър може и да е най-известният ученик на “Хогуъртс”, само че артистът, изиграл паметната роля – Даниел Радклиф, очевидно не е толкоз огромен почитател на ученето. Заради фотосите на хитовата поредност, които стартират, когато той е единствено на 11, англичанинът по този начин и не приключва гимназията. Ролята на “момчето, което оцеля” обаче му носи над 100 милиона $, тъй че при всички случаи Дан си е добре и без тапия.

Джони Деп

Още един артист, зарязал ученето поради кариерата, е Джони Деп. В неговия случай обаче причина е било не киното, а... музиката. Като младеж, екранният Джак Спароу е китарист на групата “Kids” ( “Деца” – бел. прев.), в която свири дружно с другари. Джони не съумява да се трансформира в рок звезда, само че няколко години по-късно печели първата си кино роля (в “Кошмар на Елм Стрийт”). Останалото, както се споделя, е история.

Мерилин Монро

Като приказваме за дръзки решения, няма по какъв начин да не споменем Мерилин Монро. Филмовата икона и безконечен секссимвол напуща учебно заведение едвам на 16, с цел да се омъжи за съседския наследник Джеймс Дохърти. Това решение е резултат не на тийнейджърска фриволност, а на инстинкт за оцеляване, защото майката на Мерилин е приета в болница, актрисата има избор сред това да се задоми или да бъде пратена в сиропиталище.

Джим Кери

Друга звезда, принудена от събитията да спре с образованието, е Джим Кери. По времето, в което Джим ходел на учебно заведение, семейство му било толкоз оскъдно, че им се налагало да спят в каравана. Така, на 16 години артистът напуща гимназията, с цел да работи като санитар. За благополучие в този момент Джим към този момент няма такива проблеми. Със 180 милиона $ в банковата си сметка, през днешния ден той е една от най-добре платените звезди в Холивуд.

Принцеса Даяна

Покойната принцеса Даяна наподобява не е обичала да се задържа в класната стая. Тя се проваля на годишните си изпити два пъти, преди да напусне учебно заведение, когато е на 16. Няколко години по-късно лейди Ди се дами за принц Чарлз и става кралска персона. За неин шанс, “принцеса” е една от дребното длъжности, за които не ти би трябвало гимназиална тапия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР