Актьорът Захари Бахаров скочи на номинациите за тазгодишните награди Икар“

...
Актьорът Захари Бахаров скочи на номинациите за тазгодишните награди Икар“
Коментари Харесай

Захари Бахаров скочи на номинациите за тазгодишните награди Икар заради колежка

Актьорът Захари Бахаров скочи на номинациите за тазгодишните награди „ Икар “ поради колежка. Захари е номиниран за основна мъжка роля за облика си в „ Това не го казвай “, само че партньорката му в спектакъла - Теодора Духовникова, е подценена.

Бахаров не остана безразличен към несправедливата съгласно него обстановка и съобщи ясно позицията си с пост в обществените мрежи. „ Благодаря на Съюза на артистите за номинацията – написа Бахаров. – Но една липса прави изключително усещане: в представлението „ Това не го казвай “ има двама артисти на сцената. Само двама. Такива функции в театъра са като скачени съдове. Единият не може без другия. Акция и реакция. Дуел. Дует. На британски им викат two hander. На две ръце. Едната мие другата. Няма по какъв начин единият да играе добре без другия. Това е „ а “-то и „ б “-то на нашата специалност и считам пропуща на комисията за загадъчен и за демонстрация на неприятен усет “, безапелационен е артистът.

Самата Теодора остана безмълвна в обстановката, само че пък не скри насладата си, че „ Това не го казвай “ се трансформира в същински шлагер у нас и на 11 март те ще играят 50-ото зрелище.

„ За тази си първа година този театър има един в действителност плевел и благополучен живот. 1 година, 50 представления, над 22 000 фенове в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Виена, Франкфурт, Мюнхен, Берлин. Благодарим ви за обичта. Желаем си най-малко още 50 “, изрази щастието си от триумфа на постановката Духовникова в персоналния си профил в обществената мрежа Facebook.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР