Актьорът Захари Бахаров подкрепи колегата си Юлиан Вергов и го

...
Актьорът Захари Бахаров подкрепи колегата си Юлиан Вергов и го
Коментари Харесай

Захари Бахаров подкрепи Вергов: Юли е казал всичко, половин година майка му живее с тая помия

Актьорът Захари Бахаров поддържа сътрудника си Юлиан Вергов и го отбрани против обвиняванията на актрисата Диана Димитрова във физическо принуждение. 

" Юли е споделил всичко належащо. Аз се чудя ще се откри ли някоя неправителствена организация да сервира едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая мръсотия, която се изсипа върху момчето й ", написа Бахаров във Facebook профила си и препубликува позицията на Вергов до медиите. 

Преди 3 месеца актрисата Диана Димитрова разгласява фотоси, на които се виждаха насинените ѝ очи и контузии по рамото. Тогава тя написа, че не е подала сигнал след случката, само че не сподели по кое време е била тя. От постановлението, което е с дата 1 март, се схваща, че става дума за 14 ноември 2017 година Тогава Димитрова и Вергов снимали сериала “Откраднат живот ”. В обясненията си пред проверяващите Димитрова твърдяла, че е имала интимна връзка с артиста. Той отхвърля, споделя, че били в другарски връзки.

 В понеделник стана ясно, че прокуратурата отхвърля да проверява случая. От изключителна значимост за случая се оказаха показанията на Велина Павлова, която е отговаряла за костюмите на сериала и е участвала на сцената. По инспекцията даже е правена експертиза на фотосите, качени от Димитрова. На тях се виждаха няколко синини. Съдебният доктор е заключил, че може да са получени от ритници, само че защото няма медицински документи, не може да се дефинира дали в действителност са станали тогава, когато твърди актрисата.

В позицията си артистът Юлиан Вергов съобщи, че е имал другарски и професионални връзки с Димитрова. 

" Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала.

Поводът беше видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете. Повярвайте ми, не желаете да знаете какво видях там. И все пак държа да заявя напълно ясно, че аз в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна ", съобщи Вергов. 
https://www.facebook.com/zbaharov/posts/781193493370769
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР