Актьорът Юлиан Вергов публикува кратко видео в профила си в

...
Актьорът Юлиан Вергов публикува кратко видео в профила си в
Коментари Харесай

Мистерията се заплита: Юлиан Вергов отговори с ВИДЕО на Диан...

Актьорът Юлиан Вергов разгласява малко видео в профила си в обществените мрежи, озаглавено " За любовта с доста обич ", което събира слова, рецитирани от известни български артисти. Потребители в обществените мрежи свързаха видеото с Диана Димитрова, защото фразите наподобяват необичайно подбрани. Много от тях видяха в клипчето самобитен отговор към актрисата, защото по един или различен метод тя насочи вниманието към сътрудника си по отношение на случая, в който е станала жертва на физическа разпра, написа.

Видеото, което показа Вергов, стартира с въведението:

" Представете си група хора, които не се познават. Ние няма какво да си кажем. " Вергов се включа и добавя: " Няма и да има ".

" Смятай защо става дума ", изрича Цветана Манева. И малко по-късно самият Вергов с напрежение пита: " Защо, бе? ".

Ще минем и през това, добавя с имитация артистът Дарин Ангелов.

  " Да изпее нещо под прозореца ми. По улиците, в заведенията, в магазини, на бензиностанции. Абсурди, прекалявания, уязвимост, сълзи. И внимавате всяко последващо да гълтам предходното. " Вергов добавя прочувствено - " То не може всички ".

Монологът продължава с:

- Каква магия е това? Това са наркомани.

- Това е на всички места. Всеки ден. 

- И тогава всичко е наред. Решаваш да предприемеш дейности.

- Виждал ли си в миналото по-прекрасна злополука?   

- И за какво се случва всичко това, нямам безусловно никаква визия.

 - Дай да те прегърна.

 Наскоро Диана Димитрова разгласява във фейсбук профила си фотоси от преди 5 години, на които се виждат следи от физическо принуждение. Най-често спряганото име за нападател до този миг е на артиста Юлиан Вергов.

Все още обаче това е единствено незащитена теза, тъй като доказателства, сочещи виновността му на този стадий няма.   

Въпреки това в тв изявление Диана Димитрова загатна, че това е той. В началото на диалога в предаването " 120 минути " по бТВ актрисата даде обещание да разкрие името на своя принудител.

Минути преди края Димитрова сподели:

" А и в действителност целия юли месец тази година рисувах за галерия. Искам да поканя през идната година, март, хората да дойдат да видят изложбата ми, към този момент рисувам и с цвят ". 

ЮЛИ с изключение на име на месец е обръщението, което се употребява към артиста Юлиан Вергов от приятелите му. Затова множеството допуснаха, че става дума за този прочут артист.

Впрочем в изреченията й доста постепенно и деликатно дефинирани явно след инструкции на юрист, се промъкнаха още няколко препратки:

- Гледах друга телевизия. Водещите, публицистите живо обсъждаха Дядо Коледа или Дядо Мраз. Аз съм дете на прехода, родена съм 1990 година Аз доста мощно имам вяра в Дядо Коледа, тъй като Дед Мороз идва от друго място.

Два дни преди изявлението ѝ Юлиан Вергов споделя по Нова тв: От дребен до ден сегашен очаквам Дядо Мраз и да, имам вяра в него.

- " Искам да поканя през идната година, март, хората да дойдат да видят изложбата ми ". Това е другият код, вметнат от Димитрова, който съгласно следователи демонстрира месеца - март, в който е станала случката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР