Актьорът Юлиан Костов разказа как е станал актьор в интервю

...
Актьорът Юлиан Костов разказа как е станал актьор в интервю
Коментари Харесай

Горд съм с Мария Бакалова: Юлиан Костов - slava.bg

Актьорът Юлиан Костов описа по какъв начин е станал артист в изявление за Събуди се по Нова. Той е учел бизнес мениджмънт в Холандия, когато взема решение да замине за Англия, с цел да стане артист.
Юлиан е от Варна. Като възпитаник към този момент е първенец по плуване. Печели медали от доста надпревари. На 19 години към този момент е студент в холандски университет. Сърцето му обаче е в киното. “В актьорската специалност морето е най-бурно. Но е моята специалност, по тази причина ми е доста умерено в нея”, споделя Юли.
„ Един ден ме озари мисълта, че да си артист е специалност, която мога да работя. Записвах се с телефона, до момента в който играя Жокера. Реших, че ще отпътува за Лондон и няма да споделям на родителите ми. Помислих си, че би трябвало да се разхождам по „ Оксфорд Стрийт “, с цел да ме виждат. Бях чел някакви истории по какъв начин Станислав Яневски са го забелязали в Лондон по този начин и чаках и мен да ме видят. След няколко дни на студа разбрах, че няма да се получи по този метод. Тогава взех решение, че ще стана статист”, описа Костов. И добави, че е доста горделив от ролята си в „ Син на друга майка”.
Относно триумфа на Мария Бакалова, артистът сподели следното: „ Това е нейният миг и аз съм доста горделив ". Двамата с фамозната към този момент в целия свят българка от Борат 2 пишат новата киноистория, а точно Юлиан е нейният изобретател и управител при започване на кариерата й.
„ Определям себе си като шматка, романтик и утопист. Като дете мечтаех да спася света. Имаше случай, в който нашите ме караха да отивам на уроци по британски и ми споделиха, че в случай че се разплача на вратата, няма да вървя. Естествено се разплаках и оттогава ми повтарят „ Ти не помниш ли какъв артист си от дребен? " ", показа Костов.
„ През годините имаше хора в учебно заведение, които ми постановяваха душевен тормоз. Сменях постоянно образователни заведения. В 6 клас още веднъж бях новия. Обиждаха ме. Бях сплескан и мислех, че съм противен и тъп. Имах извънредно ниско самочувствие. Станах жертва на хомофобия. Дойде време, в което се опълчих и набих единия от тях. Травмата ми към този момент я няма, дори съм другар с тези момчета ", сподели той.
„ Гледах си неотдавна фотоси от детството - като лампичка съм светел, ухилен, очите ми необятно отворени и си споделих: "По дяволите, тези по какъв начин са ми изгасили искрата в учебно заведение ". Но в последна сметка съм благополучен, тъй като това ме е построило като темперамент. Като пораснеш физически, стопират да ти се вършат на забавни. Това са неща, които се чистят още през 20-те ти години. В една от най-хубавите актьорски школи - АMAW в Лос Анджелис, сме работили върху подиуми, в които попадаш в сходни обстановка. Ако се види, че имаш някакъв блокаж, учителят стопира и те пита, тъй като имаш проблем. Разнищвате го, той знае какво да ти каже, с цел да те афектира и ти го изиграваш на сцената. После плачеш на стола, крещиш... "

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР