Актьорът Йосиф Сърчаджиев, който преди дни навърши 77, разкри, че

...
Актьорът Йосиф Сърчаджиев, който преди дни навърши 77, разкри, че
Коментари Харесай

Йосиф Сърчаджиев и жена му говорят с духове

Актьорът Йосиф Сърчаджиев, който преди дни навърши 77, разкри, че постоянно поддържа връзка с духове и има вяра в свръхестествените феномени и връзката сред света на живите и мъртвите, написа вестник Ретро.

Още на младини той за пръв път се убедил персонално в съществуването на задгробния живот, когато с сътрудника му и негов добър другар – починалия Апостол Карамитев, почнали да викат и приканват духове, с цел да беседват с тях.

" Пътят на Апостол бе и мой път, той беше ярък човек. С него с часове сме правили сеанси, викахме духове, а след това си говорехме за всичко, 22 години ни беше разликата, само че аз не ги усещах. Винаги съм го имал за непосредствен нравствен другар. Беше гуру в живота ми ", споделя Йосиф. По-късно схванал, че и брачната половинка му Райна има свръхестествени сили и умения и също има вяра в окултизма. " Моята брачна половинка в младите си години беше медиум, виждал съм духовете по време на сеанси да ѝ пишат на френски, въпреки че тя в никакъв случай не е знаела този език ", доверява звездата от " Време разделно ".

Актьорът, който съвсем претърпя среща с отвъдното след тежкия инсулт, който го покоси преди години, самичък призна след възобновяване си, че се е сблъскал със гибелта и " другия свят ". " Като получих инсулта и се разсъниха по-късно, осъзнах, че съм бил " отвъд ". Не е толкоз ужасно. И доста постоянно огромните ми другари, които доста обичах, ми приказват от там ", споделя Сърчаджиев, който постоянно общувал с духа на Ламбо след гибелта му преди две години.

В актьорската колегия у нас има и други сътрудници на Йосиф, които настояват, че също са имали близки срещи с духове. Комедийната актриса Албена Михова, която се вълнува от окултните науки от дребна, наскоро показа, че през дома ѝ са минавали сенки, като тя счита, че са на починалите ѝ родители. Майка ѝ умира, когато актрисата е единствено на 12 години. Две години по-късно от този свят си отива и татко ѝ. След това Албена Михова остава сама. Никой от роднините не желае да я одобри в дома си и ѝ обръщат тил. Родителите на нейната най-хубава другарка ѝ стават попечители.

Вечно усмихнатата актриса имала още една знакова среща с мистериозното. Преди време репетирала за пиеса в Разград. Наложило се да спи в остаряла, само че ремонтирана къща.

" Оставиха ме да дремя там единствено за една нощ, само че се оказа нощ, в която аз не спах… В стаята минаха всякакви жълти сили, които все едно ме допираха. Усещах го по врата, по лицето, доста ясно. Помислих си дори за момент, че откачам.

Увих се в някакъв чаршаф и по този начин и не мигнах цялата нощ ", споделя актрисата.

Снимка: Стоп кадър, бТВ
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР