Актьорът Явор Бахаров, който преди две седмици бе арестуван в

...
Актьорът Явор Бахаров, който преди две седмици бе арестуван в
Коментари Харесай

Явор Бахаров отървава затвора, наказват го с общественополезен труд!

Актьорът Явор Бахаров, който преди две седмици бе задържан в Банско да кара пийнал и дрогиран автомобила си, най-вероятно ще отърве пандиза. Това е планувал пред „ Уикенд “ арбитър от Благоевград, непосредствен до магистратите в Разлог. Съдебното дело против 34-годишната звезда, която сега се изявява в праймтайма в основна роля в серила по bTV „ Съни бийч “, е планувано за петък следобяд в Районния съд в Разлог.

Въпреки че съгласно Наказателния кодекс за шофиране след приложимост на алкохол и опиати пандизът е до 5 години, а Явор Бахаров към този момент е осъждан един път, съдиите били подготвени да погледнат по-благосклонно към изцепката му.

„ Бахаров твърди в обясненията си за случая, че не е употребявал опиати 3 дни преди да кара, както и че е консумирал алкохол предната вечер, който обаче не се е разградил в кръвта му. Признава се за отговорен, че е криволичел с колата си, желал да тества зимните гуми на автомобила си посредством „ дрифт “.  Неговите юристи ще показват в съда и други смекчаващи виновността му условия, счита магистратът. Той допуска, че братът на Захари Бахаров ще се снабди с неоправдателна присъда, която обаче ще бъде условна, както и че шофьорската му брошура ще бъде отнета за период от 3 години. Освен това на Бахаров ще му се лепне и полагане на 200 часа общественополезен труд. Това наказване е изключително известно измежду съдиите в Разлог, които постоянно санкционират хванатите пияни водачи да метат градинки или да цепят дърва в някое горско стопанство по обществени стратегии на общината.

Адвокатите на Явор Бахаров ще поддържат в съда и тезата, че артистът не е бил в изискванията на пробация, тъй като предният му арест е за друго закононарушение – безчинство.

Твърде евентуално е правосъдният развой против Явор Бахаров в Разлог да се проточи няколко месеца, а през това време звездата от „ Съни бийч “ ще е на независимост под парична гаранция. Апропо, и в сериала Бахаров играе гадняр, който обаче е и паралия, за разлика от финансовото положение на Явор в действителността. Дали и героят му в поредицата ще се сблъска с проблеми в закона, ще излиза наяве в петък от 20 ч., тъй като сериалът съумя да избута турската поредност в този ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР