Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато обвинение за притежание на

...
Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато обвинение за притежание на
Коментари Харесай

Явор Бахаров с обвинение за притежание на наркотици

Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато обвиняване за владеене на опиати. Той беше задържан в неделя вечерта, откакто в него е намерено малко количество марихуана. Този следобяд Бахаров беше освободен от 4-то Районно ръководство, където прекара нощта.

По информация на NOVA става въпрос за 0.3 година коноп или половин цигара. Актьорът е упрекнат за притежанието ѝ, само че това по закон се води " незначителен случай ” и все още е без мярка за неотклонение.

" След последните прекарвания съм взел друга посока в живота си, работя си - всичко е наред. Това, съгласно мен, е нищожен случай. Става въпрос за в джоба 0,25, знаете, от съответното вещество - минимално ”, сподели Бахаров.

" Повдигнаха ни обвиняване, както чакахме, за малозначително действие. Може да са спокойни всички - няма драми. Не разбирам тази завист, която царува в това общество. 24-часовото задържане и постановлението за привличане ще бъдат обжалвани ”, уточни юристът на Бахаров Денислав Асенов.

Бахаров към този момент има условна присъда за шофиране след приложимост на алкохол и опиати. Наказанието му беше наложено през юни 2020 година и е с четири години изпитателен период.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР