Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато обвинение за притежание на

...
Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато обвинение за притежание на
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на Явор Бахаров за притежание на наркотици

Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато обвиняване за владеене на опиати. Той бе арестуван в неделя вечерта, откакто у него било намерено малко количество марихуана. Бахаров прекара нощта в 4 РПУ в София, след което бе освободен.

В момента Явор Бахаров се намира в изпитателния период на условната си присъда, постановена от Благоевградския областен съд през юни м.г. за шофиране след приложимост на алкохол и опиати в изискванията на рецидив. Магистратите промениха едногодишната ефикасна присъда, постановена от районните съдии в Разлог, в 1 година условно с 4-годишен изпитателен период, защото Бахаров бил оправдан по право във връзка с предходните си осъждания.

На 8 февруари 2020 година артистът карал лекия си автомобил Мицубиши в Банско, когато се разминал с патрул на локалното РПУ. На служителите на реда им направило усещане, че колата на Бахаров криволичи по пътното платно. Униформените последвали автомобила на артиста, като подали светлинен и звуков сигнал. Явор Бахаров спрял на ул. Пирин в региона на хотел Кемпински. Извършената на място с техническо средство проба за приложимост на алкохол е отчела 1,30 промила в издишания въздух. Актьорът бил тестван и за приложимост на наркотични субстанции, като уредът отчел позитивен резултат за кокаин и канабис. По-късно във Филиала за незабавна здравна помощ в Банско, артистът дал кръв за проучване за алкохол. От заключението на направената химическа експертиза се открива, че концентрацията на алкохол в кръвта на лидера все още на действието е била 1,43 промила.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР