Актьорът Явор Бахаров е бил арестуван в Банско след анонимен

...
Актьорът Явор Бахаров е бил арестуван в Банско след анонимен
Коментари Харесай

ПРЕДАТЕЛСТВО! Явор Бахаров бил издаден от свои в полицията

Актьорът Явор Бахаров е бил задържан в Банско след неизвестен сигнал в полицията за шофиране в нетрезво положение, научи „ Галерия “. Лично един от най-близките му приятели се обадил на 112 и съобщил, че лидерът на автомобил „ Мицубиши Лансер “ е пийнал и дрогиран, подозират в театралните среди.

Бахаров бе арестуван за 24 часа в края на предходната седмица, откакто дрегерът регистрира 1,3 промила алкохол в кръвта и съществуването на кокаин и марихуана в слюнката. Актьорът карал автомобила си късно през нощта със скиорска каска и очила.

Според описа на очевидци Бахаров чествал с компания в локално заведение в Банско. След сдърпване артистът си тръгнал с мръсна газ от заведението, а малко по-късно последвало анонимното позвъняване в полицията. Предполага се, че Явор е бил предаден точно от някой от своите.

 

„ Съжалявам за терзанието, което предизвиках на фамилията ми “, бе единственият коментар на Бахаров , откакто бе освободен от гаранция против 5000 лв.. Тъй като звездата от „ Стъклен дом “ към този момент е бил осъждан за шофиране в нетрезво положение, може да получи от 1 до 5 години ефикасна присъда.

Само преди няколко месеца артистът още веднъж имаше среща органите на реда поради хулиганска демонстрация. Тогава Бахаров атакува посред улицата приятелката си - актрисата Рая Пеева, с която към момента са дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР