Актьорът Владо Пенев заговори за отношенията си с Марта Вачкова.

...
Актьорът Владо Пенев заговори за отношенията си с Марта Вачкова.
Коментари Харесай

Владо Пенев проговори за отношенията си с Марта Вачкова: Не е грешка, че не сключихме брак

Актьорът Владо Пенев заприказва за връзките си с Марта Вачкова. Преди време в изявление Вачкова декларирала, че най-голямата й неточност е,че не се омъжила за Пенев. Според него обаче може би точно поради това са запазили околните си връзки през годините и не го регистрира като неточност. Тогава тя сподели още: Но в случай че се бяхме оженили като дребни, кой знае дали нямаше да развалим калимерата… Но той готви като господ, шие, шета “, пошегува се Марта.

Екранният комисар Попов от сериала „ Под прикритие “ издаде и че бащата на половинката му – артистът Григор Вачков, доста го е харесвал и е желал те да бъдат дружно.

Двамата изживяват огромна обич от години, само че в никакъв случай не са официализирали връзката си пред страната и Бог.

„ Ние сме толкоз близки. Толкова години сме дружно и толкоз неща сме претърпели “, споделя Владо Пенев пред NOVA.

„ Цял живот Марта е била ужасно известна. Първо поради татко си, по-късно поради това, което самата тя е направила и пътя, който сама е извървяла. Аз постоянно съм стоял някъде в профил и това постоянно ми е било комфортно, в никакъв случай не съм страдал от това. Никога не ми е било значимо да ме разпознават хората, само че ето, че се случи на към този момент зрели години “, добавя Пенев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР