Актьорът Владо Карамазов ще се нагърби с тежката задача да

...
Актьорът Владо Карамазов ще се нагърби с тежката задача да
Коментари Харесай

Владо Карамазов става лектор по фотография - slava.bg

Актьорът Владо Карамазов ще се нагърби с тежката задача да запознае запалянковци с тънкостите на фотографията по време на конференция. Звездата на Народния спектакъл обаче няма да приказва за механически условия, а за страстта по време на фотоси, предава Монитор.

"Поканиха ме не да приказвам за техническата част във фотографията, а за прочувствената.

За това какво ми дава тя, по какъв начин фотографирам и за какво. Мисля, че ще е забавна тази среща, а и когато хората имат идентична пристрастеност, постоянно се получава добре ", съобщи той.

Конференцията ще се организира в град Поморие през април.

Припомняме, че Карамазов се влюбва във фотографията преди дълги години. Искрата пламнала с цялостни сили още веднъж около фотосите на хитовата поредност „ Дяволското гърло “. Единият от режисьорите – Павел Веснаков, който е и фотограф, го запалил още веднъж.

„ Фотографията се настани доста съществено в живота ми. За да станеш добър в такова занятие, би трябвало да отделиш доста време и да се доказваш “, показа в изявление за „ Монитор “ неотдавна той.

Негов кадър даже бе определен за фотография на деня в края на предходната година от влиятелното издание Smithsonian Magazinе. Списанието е към Смитсониън – фамозния проучвателен институт във Вашингтон. Фотографията носи името „ Докосната от слънцето “. В нея основният воин е крава, чиято глава изпъква на тъмния декор, с помощта на слънчевите лъчи.

Междувременно Владо е на снимачния сет за новия сезон на здравната драма „ Откраднат живот. Системата “. Той още веднъж скача в престилката на доктор Карагьозов и ще се задържи за непрекъснато в настоящите епизоди. Актьорът от време на време радва почитателите си в обществените мрежи с фрагменти „ зад кулисите “.

Снимка: Karamazov Photo
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР