Актьорът Владимир Карамазов прави всичко възможно, за да задържа интереса

...
Актьорът Владимир Карамазов прави всичко възможно, за да задържа интереса
Коментари Харесай

Защо Владо Карамазов няма да се ожени във Филипините?

Актьорът Владимир Карамазов прави всичко допустимо, с цел да задържа интереса на почитателите . Не единствено на своите, само че и на тези на "Сървайвър ", чиито водещ е още веднъж. Въпреки че требва да работи по предаването, той често-често пуска фрагменти от Филипините, където този път ще мерят сили оцеляващите. Днес да вземем за пример избра да разгласи, че си е намерил младоженка в джунглата.

След като по този начин и не бе засечен в компанията на нито една българка към този момент десетилетия, Карамазов реши да си вземе филипинка. Звездата от "Дяволското гърло " е на 42 години, само че в никакъв случай не е имал жена публично до себе си, още по-малко пък деца. Той е любим на дамите, само че по този начин и никоя не провокира интерес у него. За да популяризира "Сървайвър " обаче Карамазов реши да се пошегува с почитателите си и ги сюрпризира с новината за жена до себе си. Девойчето, с което се щракна нямало мъж, излиза наяве от инстаграм профила на артиста.

"И тя е сингъл. Бързо ни сгодиха. Като не открих младоженка в България, открих я на другият завършек на света. Господ е събирач. Сега остана алтернативата дали тя да пристигна в БГ или аз да остана в туй село в океана. Мога да работя там като риболовец, майстор или нещо в джунглата " - написа преди минути артистът.

"Не, не те даваме. Ела си в България! ", "Взимай, взимай! Щом е без пари, а пък и хубава ", "За любовта няма граници! " - пишат фенове на Владо под фотоса. До женитба с Карамазов обаче няма да стигне нито една избраница, била тя българка или филипинка.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР