Актьорът вече си е наел адвокат, посочва изданието.Прокуратурата също се

...
Актьорът вече си е наел адвокат, посочва изданието.Прокуратурата също се
Коментари Харесай

Гърми страшен скандал! Замесиха Юлиан Вергов в побоя на Диана Димитрова

Актьорът към този момент си е наел юрист, показва изданието.

Прокуратурата също се самосезира за случая.

Ето какво написа " Уикенд ":

Звездата от сериалите „ Откраднат живот ” и „ Лъжите в нас ” – Диана Димитрова, май обича да предизвика освен с работата, само че и с постове си в обществените мрежи.

Поредната й обява, която разбуни духовете, е самопризнание за жесток побой, който й нанесъл сътрудник по време на работа. Шокиращият случай е от преди 5 години, само че едвам в този момент актрисата е намерила сили да показа за него. Тя разказа в обществените мрежи какво е претърпяла и сподели фотоси на синините си. Големият въпрос в този момент е кой я е пребил? Името на индивида, посинил от пердах красивата актриса, е Юлиан Вергов, твърди „ Уикенд ” базирайки се на цели 7 самостоятелни източника – артисти, продуценти и оператори, които са в течение на драмата.

Оказва се, че този случай е много прочут в гилдията и съвсем няма човек, който да не е наясно с него. Всички хора, с които разговаряхме по тематиката, обаче вършат експлицитната спогодба, че сюжетът е малко по-особен и ще е леко преждевременно към името на Юлиан Вергов да бъде автоматизирано прикачен етикета „ бияч на беззащитни дами ”. Да, историята е грозна и мръсна, леко наподобяваща драмата сред Джони Деп и Амбър Хард и следствията от една токсична връзка.

Според изданието телефонът на Юлиан Вергов бил изключен и по тази причина не е открит за коментар. Но негов сътрудник съобщи, че той към този момент си е наел юрист и в най-скоро време ще даде пояснения за жестокия побой, който е нанесъл на колежката си. Моралните оценки оставяме за читателите. При всички положения обаче държанието на Юлиан Вергов би трябвало да бъде жигосано и най-вероятно занапред нататък звездата на българското кино ще има съществени репутационни и даже правосъдни проблеми, откакто прокуратурата се самосезира и разгласи, че стартира следствие по случая. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР