Актьорът в ролята на Монк - Тони Шалуб и съпругата

...
Актьорът в ролята на Монк - Тони Шалуб и съпругата
Коментари Харесай

Коронавирусът застигна и Монк - slava.bg

Актьорът в ролята на Монк - Тони Шалуб и брачната половинка му Брук Адамс са били инфектирани с ковид.

"Миналият месец аз и брачната половинка ми дадохме позитивен резултат след тест за ковид. Изкарахме няколко тежки седмици, само че осъзнаваме какъв брой доста хора са носители на вируса и са били по-зле от нас ", заяви артистът.

"Надявам се, че сте деликатни и следвате противоепидемичните инструкции. Всъщност в този момент всички сме като Монк ", сподели още Шалуб, до момента в който седи на дивана с кучето си.

Видето, посредством което Шалуб споделя за короновируса, стартира като сериала, с който е прочут - "Монк ". Акторът гледа вести, след което отива в банята и дълго време мие ръцете си, облечен като Монк. После почиства огледалото си, макар че наподобява кристалночисто, и още веднъж продължава да мие ръцете си.

В духа на пандемията и в стила на Монк, видеото продължава със сцена, в която той си поставя ръкавици, само че освен на ръцете, а и на краката. После изважда плодовете, които е измил в съдомиялната машина, подредени по тип и цвят, несъмнено.

Той се отнася и с огромен внимание към пратка, доставена до адреса му като я отваря от разстояние.

После се вижда, че не е прекъснал контактите си с останалите артисти от сериала и беседва с тях онлайн, а когато завършва диалогът затваря преносимия компютър си с пръчка, с цел да не го допира.

Източник: Dariknews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР