Актьорът в главната роля на хитовия румънски сериал “Влад” –

...
Актьорът в главната роля на хитовия румънски сериал “Влад” –
Коментари Харесай

Главният актьор в хитовия сериал Влад по bTV даде специално интервю - slava.bg

Актьорът в основната роля на хитовия румънски сериал “Влад” – Адриан Нартеа, който феновете на bTV наблюдават всеки делник от 21:00 ч., даде извънредно изявление за “Преди обед”. Оказа се, че това е първата му огромна роля в киното, която печели след тежък и нескончаем кастинг. Повече от четири месеца откакто се явил на първи кръг, той получил позвъняване, че е утвърден за втория, където бил в сериозна конкуренция с 10 от най-хубавите артисти в Румъния. “Голям късметлия съм, че ме избраха”, споделя с усмивка Адриан, в очакване на фотосите на идващия сезон на сериала.
За ролята на Влад се готвил към половин година и признава, че е научил доста от своя воин. "Учих се да залагам, да съм по-въздържан, въобще да "вляза в обувките " на Влад. Трябваше да стартира да обмислям като един доста състоятелен човек. Беше много комплицирано за мен”. Разказвайки за фотосите на сериала, той показа, че е имало и много рисковите моменти – наложило се да снимат летни подиуми на открито при -15 градуса (посред зима), а общо снимачният развой бил в диапазона от - 15 до + 35 градуса. Интересното било, че като че ли героят на Влад имал нещо общо със “Супермен”, тъй като без значение в какво време се развива действието – той постоянно е с костюм и по сако - майтапи се Адриан.
Преди да стигне до ролята на Влад, Адриан Нартеа има десетгодишна спортна кариера на професионален волейболист. Признава, че е доста порядъчен и проведен около спорта. В живота му следва и сериозна фешън кариера, с доста участия в ревюта и реклами, като водещ на излъчвания и специфични събития. Лицето му постоянно е избирано за реклами, където играе или брачен партньор, или татко, споделя смеейки се чаровният артист. Но същинската роля на татко се оказва обичана за него в действителния живот. Има чудесна дребна щерка, която обожава и която го учи на самообладание. Издава, че напълно скоро фамилията му чака появяването на второто си дете.
“Не желая да се усещам като звезда, само че след триумфа на сериала всички се отнасят към мен като към звезда”, продължава описа си той. ”Това ме радва, само че е и огромна отговорност, тъй като би трябвало да си пример”. Актьорът има хиляди почитатели в обществените мрежи, като огромна част от тях са деца. Пред феновете на bTV той показа щастието си, че сериалът се радва на триумф и в България и, че е идвал у нас не един път. Пред репортерката Цвета Макгрегър артистът разкри и, че възнамерява да дойде в България напълно скоро, с цел да покара обичания си сноуборд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР