Актьорът турист Джейми Дорнан беше насочен към съпругата си много

...
Актьорът турист Джейми Дорнан беше насочен към съпругата си много
Коментари Харесай

Любовната история на госта в Шоуто на Греъм Нортън на BBC Джейми Дорнан с известната съпруга, която той „харесваше“ преди да се срещне

Актьорът екскурзиант Джейми Дорнан беше ориентиран към брачната половинка си доста преди пътищата им да се срещнат за първи път.

Звездата от Северна Ирландия се ожени за артиста, трансформирал се в музикант Амелия Уорнър през 2013 година, три години след срещата им. Талантливата двойка има три дъщери, Дълси, на 10, Елва, на седем и Алберта, на четири, и съгласно известията живеят във плантация за £1,75 милиона в Котсуолдс, откакто са се преместили от Ел Ей.

Джейми, 41, призна, че „ постоянно си е харесвал “ Амелия, 41, преди да я срещне на празненството на общ другар през 2010 година Той сподели в „ Лице в лице “ през 2018 година: „ Имах това необичайно нещо, когато Винаги съм чувствал, че в случай че я срещна, просто ще се разберем. Просто беше необичайно. Нещо в очите й. Просто мислех, че ще работим. "

Той разкри повече детайлности за първата им среща в The Late Late Show, когато сподели на Джеймс Кордън: „ Тя беше артист, тъй че знаех коя е. Винаги съм я харесвала и правихме караоке и... един наш другар сподели: „ Слушай, Амелия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР