Актьорът Том Сайзмор става известен през 90-те години с участието

...
Актьорът Том Сайзмор става известен през 90-те години с участието
Коментари Харесай

Има ли надежда Том Сайзмор да оживее

Актьорът Том Сайзмор става прочут през 90-те години с присъединяване си във филми като " Пърл Харбър ", " Жега " и " Спасяването на редови войник Райън ", където влиза в ролята на сержант Хорват и си партнира с Том Ханкс.

Том Сайзмор е номиниран и за Златен глобус, само че дружно със славата и благосъстоянието го спохождат и опиатите. За зависимостта си от хероин и метамфетамин той даже написа в автобиографията си.

Проблемните обстоятелства за живота на артиста обаче не свършват дотук. През 1997 година той е задържан по съмнение в нахлуване над брачната половинка си, актрисата и тенисистка Мейв Куинлан. Две години по-късно те се развеждат.

През 2003 година пък Том Сайзмор е наказан на шест месеца затвор за побой над приятелката си Хайди Флейс. Освен това му се постанова да върви на рехабилитация, с цел да свикне да управлява гнева си.
 Снимка 608669

Въпреки проблемите си обаче, артистът продължава да се снима в киното. Сред последните му по-известни участия са в продължението на " Туин Пийкс " на Дейвид Линч от 2017 година и в Cobra Kai на Netflix.

Том Сайзмор обаче за жалост към този момент няма да може да продължи кариерата си. На 18 февруари той получи мозъчна аневризма, напомня BBC.

Сега на фамилията му следва да вземе решение дали да приключи живота му, защото по думите на лекарите за 61-годишния артист няма вяра.

Мениджърът на Том Сайзмор съобщи на медиите молбата за усамотение за фамилията му в този сложен миг. Освен това те биха желали да благодарят на всички за стотиците подкрепящи известия, които са получили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР