Актьорът Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън обявиха, че

...
Актьорът Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън обявиха, че
Коментари Харесай

Холивуд трепери: Кои актьори са били в контакт със заразения Том Ханкс

Актьорът Том Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън оповестиха, че проучванията им за новия ковид са дали позитивен резултат в неделя, до момента в който са били на фотоси в Австралия. Това слага в заплаха и други хора от екипа на кино лентата за Елвис Пресли, оповестява "Мирър ".

Режисьорът и продуцент на кино лентата Баз Лурман безспорно е бил в контакт с актьорите. Той ще би трябвало да се самоизолира, в случай че прояви признаци. Възрастта му от 57 години е малко под рисковата, която е 60 години.

Актьорът Руфъс Сюъл, който е в ролята на бащата Върнън Пресли, наподобява още е в Съединени американски щати и не е контактен.

За Остин Бътлър, който е в ролята на Елвис, също не е известно да е дошъл в Австралия. Той обаче е непосредствен с актрисата Оливия Деджонг, която играе Присила Пресли. Двамата позираха за селфи на 2 март, което демонстрира, че може да са дружно в Австралия. Ако това е по този начин, и двамата би трябвало да си създадат проучвания за ковид.

Маги Джиленхол показа в Инстаграм, че се приготвя за битка с вируса - заредила е хладилника си с бульон поради съдържащите се в него витамини, минерали и аминокиселини.

Снимките на кино лентата за Елвис Пресли стопираха след известието, че Том Ханкс и Рита Уилсън са заболели.

Двамата артисти са настанени в болница в Куинсланд. Том Ханкс страда от диабет вид 2. Синът им Чет Ханкс написа в обществените мрежи, че родителите му са добре.

Тъй като двамата артисти в събота са били в операта в Сидни, пространствата й се почистват с болничен дезинфектант. В залата, където е пяла Рита Уилсън, е имало към 207 души.

Феновете, правили си селфита с Том Ханкс, не би трябвало да се паникьосват.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР