Актьорът Стефан Данаилов е в добро общо състояние, след като

...
Актьорът Стефан Данаилов е в добро общо състояние, след като
Коментари Харесай

Стефан Данаилов е в добро общо състояние, предстои му операция

Актьорът Стефан Данаилов е в положително общо положение, откакто през вчерашния ден беше признат в болница в Бургас по неотложност. Той е потърпевш при рухване в жилището си в Приморско – счупил е тазобедрена става на левия крайник. Състоянието на звездата на родното кино и спектакъл е устойчиво, заяви шефът на болничното заведение, в която е признат артистът.

„ Състоянието на Стефан Данаилов сега е устойчиво. Няма смяна в индикаторите му. Днес ще бъдат назначени спомагателни съвещания и проучвания. Той ще бъде квалифициран за възможна интервенция, която обаче не е незабавна. Кога тъкмо ще бъде осъществена интервенцията, ще се реши до 48 часа”, съобщи в ефира на Нова ТВ доктор Стоил Апостолов, шеф на МБАЛ „ Бургасмед “.

Актьорът беше признат в ортопедичното поделение на лечебното заведение в понеделник. Той е със строшаване на бедрена шийка. Инцидентът с легендата на българското кино и спектакъл е станал в неделя в жилището му в Приморско.

„ Говорих с баща вечерта, когато стана случаят. Той е със страховит дух. Мисля, че това доста ще му помогне да се възвърне. Държа връзка с екипа на болничното заведение. Вероятно интервенцията ще се извърши там. Не знам дали професор Андрей Йотов ще взе участие в интервенцията. Не мисля, че е удачно да го местим в София в това състояние”, показа синът на артиста Росен Цанков. Около артиста са негови близки, получава и доста позвънявания по телефона.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР