Актьорът Силвестър Сталоун се разделя с някои от най-любимите си

...
Актьорът Силвестър Сталоун се разделя с някои от най-любимите си
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун се разделя с най-ценните си часовници

Актьорът Силвестър Сталоун се разделя с някои от най-любимите си и скъпи часовници.

В началото на идващия месец в Ню Йорк холивудската звезда ще продаде на търг 11 първокласни часовника от сбирката си Sotheby`s, оповестява The Hollywood`s Reporter. В търга е включен и един извънредно рядък модел на Patek Philippe Grandmaster Chime, считан от колекционери за един от най-сложните ръчни часовници в света, чиято сума стартира от 2,5 млн. $.

Закупуването на елементарен Patek може да бъде много сложен развой, тъй че да се разреши закупуването на необичаен образец като Grandmaster Chime е съвсем невероятно, даже за супербогатите, добавя изданието. 

Като причина да разпродаде най-ценните си часовници Сталоун разгласи: " Не искам да ги вардя вечно. Обикновено се веселя на нещата до време, по-късно избирам да ги дам на някой различен. " Според The Hollywood`s Reporter някои от часовниците на артиста даже не са носени и са в истинската си опаковка. 

Освен модели Grandmaster Chime, той е подготвил и няколко Rolex-a, чиято първична стойност е била над 200 000 $. На търга феновете на скъпи аксесоари ще имат опция да се допрян и до модели Piaget Polo Grande, както и Cartier Pasha Seatimer, които са на стойност от 20 000 $.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР