Актьорът Шон Пен привлече вниманието на медиите с критиката си

...
Актьорът Шон Пен привлече вниманието на медиите с критиката си
Коментари Харесай

Шон Пен се възмути феминизираните мъже: Страхливи гени ги карат да носят поли

Актьорът Шон Пен притегли вниманието на медиите с рецензията си против културата на " феминизиране " на мъжете, която се постанова в последните години. 

В изявление за английския Independent Пен показва своя облик от филмa " Flag Day " като образец за старите правила на мъжествеността и чувството за фаворизация на белите американци. Или както той го изяснява: " вярата, че американската фантазия им е обещана и им се поставя ". 

Филмът споделя за историята на връзките сред татко и отчуждената му дъщеря - той е човек, който години наред се забърква в разнообразни лъжливи схеми и бяга от полицията; тя е журналистка, която се пробва да разбере по какъв начин харизматичен мъж като него може да се трансформира в нарушител. Шон Пен освен играе, само че и режисира кино лентата, в който взе участие и родната му щерка Дилън.

В изявлението си той споделя, че в живота си е виждал задоволително мощни дами, които не възприемат мъжествеността като знак на подтисничество. 

" Според мен има доста страхливи гени, които карат хората да изоставят дънките си и да си сложат пола ", споделя Шон Пен. 

Думите му идват като продължение на коментар пред iNews преди дни, в което той се възмущава от смяната на стандартите за това по какъв начин би трябвало да се държи един мъж. 

В него той показва страдание от това, че вижда все по-малко образци за " мъжествено държание " в актуалното общество. 

" Аз съм в клуба на хората, които имат вяра, че мъжете в американската просвета са станали извънредно феминизирани ", споделя Шон Пен в изявлението. 

" Не мисля, че да бъдеш недодялан или да проявяваш апатия или пренебрежение към дамите има нещо общо с мъжествеността, в никакъв случай не е имало. Но не считам, че с цел да бъдем положителни с дамите, би трябвало да се превърнем в дами ", добавя Пен. 

Independent, които вършат изявлението взаимно с неговата щерка Дилън, описват, че 30-годишната жена е оставила думите му без коментар, като е запазила безмълвие и се е " взряла в пространството пред себе си ". 

Медията припомня, че самият Шон Пен е знак на културата от напълно друга ера. 

Израснал е в Калифорния, а когато не се занимавал със сърф, е снимал къси филми с приятелите си от гимназията Чарли Шийн и Емилио Естевес - и тримата след това станаха звезди на Холивуд през 90-те. 

Шон Пен беше измежду хората, които подлагаха на критика възникването на придвижването #MeToo. 

През 2018 година той разяснява, че то се трансформира в " гнездо за недостойни хора ", а задачата му е да всява разделяне сред мъжете и дамите. 

" Изпитвам огромно съмнение към придвижване, което се пробва да оказва напън и да предизвика гняв без колорит. Дори когато хората го разискват по нюансиран метод, самият колорит бива нападнат ", споделя той. 

Самият той има проблематична история на връзките си със съпругите си - през 1989 година Мадона подава тъжба против него за домашно принуждение, която след това отдръпва. Следващият му брак с актрисата Робин Райт завършва през 2010 година след години на раздели, събирания и няколко преосмислени опита за бракоразвод.  
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР