Актьорът се променил за ролята си в драмата на Дарън

...
Актьорът се променил за ролята си в драмата на Дарън
Коментари Харесай

Помните ли сладура Брендън Фрейзър от „Мумията“? Днес той е 270 кг и видът му шокира:

Актьорът се трансформирал за ролята си в драмата на Дарън Аронофски The Whale („ Китът). Първият кадър от снимачната площадка бил оповестен в Twitter акаунта на филмовата компания A24.

Филмът е включен в формалната стратегия на 79-ия Международен кино фестивал във Венеция, който ще се организира от 31 август до 10 септември.

На първите фрагменти от фотосите се вижда единствено главата на артиста, само че към този момент е ясно, че той изцяло се е превъплътил в пълничкия воин.

 Брендън-Фрейзър-напълнял

„ Китът “ споделя историята на мъж на име Чарли, който качва до 270 кг поради това, че губи приятелката си и не стопира да преяжда. Главният воин се пробва да възвърне връзките със своята 17-годишна щерка Ели, която е ядосана на татко си, че е разочаровал фамилията.

„ Трябва да има нещо, което още не сме видели. Това е всичко, което мога да кажа. Това, несъмнено, е друго от всичко, което съм правил преди, само че не желая да проявявам скромност. Мисля, че ще бъдете впечатлени “, споделя Брендън Фрейзър.

Трябва да се знае, че Брендън Фрейзър наддаде доста на тегло през последните години поради пострадвания и персонални проблеми на снимачната площадка на кино лентата „ Мумията “.

Това обаче не постоянно е било по този начин и почитателите си спомнят добре по какъв начин отличната му форма предизвикваше злоба у мнозина в младите му години.

Заради наднорменото си тегло Брендън Фрейзър рискувал да загуби кариерата си.

 Брендън-Фрейзър

Напомняме, че в живота на артиста имаше интервал, когато имаше доста малко задължения. Той се хвърли стремително във всеки план и получи съществени пострадвания на снимачната площадка на третата част на „ Мумията “: счупено ребро, раздран междупрешленен диск, контузии на коляното и гласните струни.

В продължение на няколко години, до 2015 година, Брендън постоянно беше в болница, с цел да усъвършенства здравето си. Както споменахме по-рано, това е една от аргументите за трагичното напълняване на артиста.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР