Актьорът се майтапи, че качва килограми заради ролята си в

...
Актьорът се майтапи, че качва килограми заради ролята си в
Коментари Харесай

Димитър Рачков пусна двойна брадичка и коремче

Актьорът се майтапи, че качва килограми поради ролята си в новия сериал

Рязко е почнал да качва тегло един от обичаните комедийни артисти на българите Димитър Рачков. Бургазлията, който предходната година празнува 50-годишен празник, въобще не си пада по хранителния режим и здравословните диети., написа България Днес. Това към този момент се вижда и по външния му тип.

Рачков е отпуснал пухкави бузи и двойна брадичка, заформи е и съществено коремче. Въпреки неособено високия си растеж актьорът към този момент удря кантара на 90 кг.

Той обаче приема всичко това с типичното си възприятие за комизъм и заразителната си усмивка . Зрителка на Българска национална телевизия се обърна към него с коментар във фейсбук страницата на предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “. Водещият пък си разреши да го прочете в ефир, до момента в който артистът му гостуваше: „ Г-н Рачков, доста си напълнял, внимавай в картинката “. Той първо отхвърли шеговито: „ Не, просто вашата камера ме прави подобен “, само че след това си призна: „ Това е за ролята в новия сериал. Аз съм като американските герои , всичко мога “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР