Актьорът Сашо Кадиев, който близо 12 години беше водещ на

...
Актьорът Сашо Кадиев, който близо 12 години беше водещ на
Коментари Харесай

Ето какво ново шоу по bTV ще води Сашо Кадиев

Актьорът Сашо Кадиев, който близо 12 години беше водещ на " Преди обед ", още веднъж се завръща в малкия екран. Той ще бъде водещ на новото куиз шоу по bTV, което се споделя " Кой да знае? ".

За разлика от " Преди обед ", предаването е на запис и от ноември фотосите стремително протичат в столично студио. Предаването ще тръгне в ефира през новата 2024 година.

Когато напусна " Преди обед " Кадиев изясни, че го прави, защото желал да има повече време за спектакъл. Всъщност той си е дал къса отмора, с цел да може с нови сили да бъде лице на ново предаване, написа " Труд ".

На Кадиев няма да му се постанова да става всеки ден рано и да води предаване онлайн, което ще облекчи всекидневието му, защото епизодите с новото шоу се записват авансово по няколко броя в един ден. Освен това играта не изисква спомагателна подготовка по разнообразни обществени тематики.

" Кой да знае? "

Това е делнично комедийно куиз шоу, което ще се излъчва в прайм-тайма на bTV. То е разтоварващ микс от развлечение и познания, а в отговорите на въпросите и конкуренцията сред участващите тимове се крият динамичността и напрежението, които ще държат феновете приковани към дребния екран.

В новото предаване феновете и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненада с ексцентричен метод, занимателни въпроси и любопитни обстоятелства, за които човек в никакъв случай не се замисля, само че и в никакъв случай по-късно няма да не помни.

В надпреварата вземат участие два тима, ръководени от капитани – комедийни артисти. Отборите ще се състоят от известни персони, които ще дават отговор на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми. Наградата – цялата извоювана сума – ще е за публиката, както в никое друго предаване. Публиката също ще е значима част от надпреварата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР