Актьорът Руслан Мъйнов работи за бебе с приятелката си Анелия

...
Актьорът Руслан Мъйнов работи за бебе с приятелката си Анелия
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов работи за бебе

Актьорът Руслан Мъйнов работи за бебе с приятелката си Анелия Луцинова. От известно време двамата живеят дружно, само че по кое време тъкмо ще се венчаят, към този момент остава загадка.

Според сътрудници на артиста това ще се случи, когато се разбере, че Мъйнов чака правоприемник. „ Господ ще каже! Дано, дай Боже... Чакам го този миг, само че това са неща, които не стават принудително. Трябва да им пристигна моментът. Убеден съм, че това няма да ме подмине. Зная го. За мъжете не е толкоз ужасно, ние можем и по-късничко да станем татковци.

Във времето видях, разбрах го, че по-улегналите родители основават по-мъдри деца”, споделя още Руслан, който е на 42 години към този момент.

Междувременно актьорът–певец, кръсти преди месец 14-тото си дете. „ Все ме търсят да давам име, несъмнено родителите харесват силата ми”, смее се артистът.

Руслан срещна Анелия Луцинова в мъчителна за него година. Актьорът губи за няколко месеца доста от най-близките си хора, написа България през днешния ден.

„ Баща ми, един мой доста непосредствен другар, с който бяхме като братя, една другарка си отиде от болест, още един другар почина в злополука. Събудих се тогава една нощ към 3 сутринта и написах текст за ария. Много време мина, само че още се чудя дали това нещо да види бял свят, тъй като е прекомерно лично”, споделя Мъйнов.

Актьорът въпреки всичко е благополучен, че е съумял да се избави от мрачните си мисли. Съдбата или Господ, защото артистът е набожен, го възнагради с същинска обич, която и през днешния ден го въодушевява и стимулира.

С обичаната си Анелия също направиха впечатляваща режисура – Стая 1313, с която обиколиха театрите. А на 29 март ще я изиграят в спектакъл Сълза и смях.

„ Аз съм доста правилен в любовта. Не изневерявам, не мисля за други дами, просто се приписвам изцяло”, безапелационен е симпатягата Руслан Мъйнов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР