Актьорът Робърт де Ниро разказа за радостта“ от новото бащинство,

...
Актьорът Робърт де Ниро разказа за радостта“ от новото бащинство,
Коментари Харесай

Робърт де Ниро разказа за бащинството на 80

Актьорът Робърт де Ниро описа за „ насладата “ от новото бащинство, откакто посрещна седмото си дете предходната година.

Актьорът, притежател на " Оскар ", и приятелката му Тифани Чен се снабдиха с щерка Джия през април.

„ Тя е толкоз очарователно бебе. Толкова сладко “, сподели 80-годишният Де Ниро в изявление.

Той добави: „ Когато я погледна, всичко останало изчезва. Така че е огромна наслада и облекчение просто да бъда с нея сега. ”

Актьорът от „ Шофьор на такси “ сподели, че за него значи „ всичко “, когато фамилията му може „ да бъде дружно “.

От 1976 до 1988 година артистът се дами за Даян Абът и двамата са родители на две деца - Дрена на 56 година и Рафаел на 47 година

През 1995 година той посреща близнаците Арън и Джулиан с тогавашната си другарка Туки Смит.

Де Ниро беше женен и за Грейс Хайтауър, преди да се разделят през 2018 година, и двойката има наследник Елиът и щерка Хелън Грейс.

Двукратният притежател на " Оскар " беше номиниран за най-хубав артист в поддържаща роля на идните награди на Академията за ролята си на мозъка на убийството Уилям Хейл в историческата престъпна драма на Мартин Скорсезе от 2023 година „ Убийците на цветната луна “.

В отговор на номинацията за " Оскар " Де Ниро сподели, че „ не мисли за победа, само че просто да бъдеш номиниран е „ ужасно “.

Той сподели, че „ би било хубаво “, в случай че колежката му Лили Гладстон завоюва премията за най-хубава актриса в основна роля. „ Чувствам, че Лили има доста огромни шансове да го завоюва “, сподели той и добави: „ Надявам се, че това ще се случи. “

В изявлението си Де Ниро сподели, че му харесва да работи, добавяйки: „ Готов съм да взема всичко, което животът ми дава “.

 

Източник: news.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР