Актьорът Робърт Дауни-младши имаше проблемно минало поради употребата на наркотици

...
Актьорът Робърт Дауни-младши имаше проблемно минало поради употребата на наркотици
Коментари Харесай

Тъмното минало на Робърт Дауни-младши като затворник P50522, когато той споменава престой в затвора в речта на Оскарите

Актьорът Робърт Дауни-младши имаше проблематично минало заради използването на опиати и излежа 15 месеца в пандиза като пандизчия P50522.

Но в неделя артистът деец, който получи първото си актьорско утвърждение преди три десетилетия, се радваше на дълго чакана победа, като стана притежател на Оскар. По време на речта си той благодари на юриста си, че го е освободил от пандиза в Коркоран, Калифорния.

58-годишният сподели по време на звездната гала в Лос Анджелис: „ Бих желал да благодаря моето извънредно детство и Академията, в този ред. Бих желал да благодаря на моя ветеринарен доктор, имах поради брачната половинка, Сюзън Дауни там. Тя ми откри ръмжащ избавителен домакински любим и ти ме обикна още веднъж към живота. "

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Робърт Дауни-младши печели първия Оскар и благодари на юрист с 40-годишен опит, че го е избавил от пандиза

Той продължи: „ Ето за какво съм тук. Ето моята дребна загадка, имах потребност от тази работа повече, в сравнение с имаше потребност от мен. Крис го зна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР