Актьорът приема женските образи и чорапогащници като най-голямо предизвикателство във

...
Актьорът приема женските образи и чорапогащници като най-голямо предизвикателство във
Коментари Харесай

Иван Юруков се разпява в Като две капки вода

Актьорът приема женските облици и чорапогащници като най-голямо предизвикателство във формата

След овациите с последното си включване на огромен екран с Дъвка за балончета артистът Иван Юруков ще тества уменията си на подражател в шоуто Като две капки вода.

В рамките на предаването звездата ще се превъплъти в общо 13 облика, като признава, че вокалните подвизи на високи токчета биха представлявали най-голяма компликация за него.

„ Очаквам да бъде в действителност занимателно и несъмнено – предизвикателно. Убеден съм, че ще бъда заобиколен от почтени сътрудници и актьори. Надявам се да съумея да изградя сполучлив облик с достоверно вокално звучене. Да си обръсна краката за женски облик и да обуя чорапогащник – това ще бъде същинско предизвикателство “, намигва още артистът от „ Столичани допълнително “.

Докато той се бори с дългите перуки и макиажа пък британският език ще се окаже най-голямото затруднение по пътя към триумфа в предаването за Софи Маринова.

Ромската перла бе първият публично разгласен участник в новия сезон на Като две капки вода. „ Интересно ми е по какъв начин ще звуча на британски – сигурно иска ми се падат и такива части. Всички знаят уменията ми в балканските песни, само че международни шлагери и шлагери от поп музиката не пея “, тормози се Софка, която от години е почитател на риалитито.

Сред звездите, които съгласно спекулациите ще се впуснат в фалшификати на реализатори от ранга както на Лили Иванова и Фреди Меркюри, по този начин и на Наско Ментата, са още естрадната прима Маргарита Хранова и фолкидолът Константин.

Фенове си пожелават в границите на новите епизоди на предаването да видят на дребния екран и „ яката дупара “ на родния поп – Гери-Никол.

Станимир Гъмов, който към този момент се разписа с присъединяване в Като две капки вода пък се чака да влезе в ролята на наставник, като замести на позицията Милица Гладнишка, написа Монитор. Шестият сезон на шоуто за актьорски превъплъщения ще започва по Нова тв от 26 февруари.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР