Актьорът, превърнал се в кандидат-политик, Лорънс Фокс наклевети двама мъже,

...
Актьорът, превърнал се в кандидат-политик, Лорънс Фокс наклевети двама мъже,
Коментари Харесай

Лорънс Фокс загуби дело за клевета след спор за „педофили“ в социалните медии, съдия от Върховния съд постановява

Актьорът, трансформирал се в кандидат-политик, Лорънс Фокс наклевети двама мъже, когато ги назова „ педофили “ в обществените медии, Съдията от Върховния съд се произнесе.

Писайки в Twitter (X) малко след 15:00 ч., откакто научи за решението на съдията, Фокс сподели на своите почитатели: „ Сега ще направя изказването си в 3:30 пред Кралските дворове на правораздаването, тъй като прочетох присъдата и я погълнах. "

Разведеният татко на две деца, 45, беше съден от някогашния настойник на Stonewall Саймън Блейк и художничката Crystal поради спор в Twitter, в този момент прочут като X, през октомври 2020 година

Fox назова господин Блейк и някогашния играч на RuPaul's Drag Race, чието същинско име е Колин Сиймор, „ педофили “ в диалог по отношение на решението на Sainsbury's да отпразнува Black History месец.

Бившият артист – който основа Reclaim Party – заведе насрещно дело против двойката и актрисата Никола Торп поради туитове, обвиняващи го в расизъм. По това време Фокс сподели, че ще бойкотира Sains...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР