Актьорът от сериала „Скъпи наследници” Валентин Танев призна, че след

...
Актьорът от сериала „Скъпи наследници” Валентин Танев призна, че след
Коментари Харесай

Вальо Танев: Баща ми се отказа от мен

Актьорът от сериала „ Скъпи наследници” Валентин Танев призна, че откакто са го приели във ВИТИЗ, татко му се е отказал от него. “Два пъти аплайвах във ВИТИЗ, а те не ме одобряваха по справедливи аргументи, не съм бил доста добре подготвен”, призна той в предаването „ 120 минути” по bTV.

“На третата година аплайвах, към този момент бях втора година студент във ВМЕИ. Тогава, с цел да можеш да аплайваш в друго висше образователно заведение, би трябвало да имаш най-малко триумф 4 в заведението, което учиш. И аз за една седмица си взех всички изпити във ВМЕИ-то.

Не спах една седмица, с цел да мога да ги взема и да отида да аплайвам във ВИТИЗ, без да оповестя на родителите си. Съобщих им на 20-ия ден, когато бях сигурен, че съм приет”, добави Танев. „ След като ме одобриха във ВИТИЗ, татко ми се отхвърли от мен.

Каза: Аз наследник повече нямам. Отказа да ми изпраща каквато и да било прехрана, а първите няколко месеца към момента не можех да получавам стипендия, до момента в който се уредят нещата документално”, спомня си артистът. Нямах друга опция и писах едно писмо на дядо ми, който в продължение на три-четири месеца ми изпращаше пар, добави Валентин Танев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР