Актьорът от Карибски пирати подписа най-голямата сделка за мъжки парфюми

...
Актьорът от Карибски пирати подписа най-голямата сделка за мъжки парфюми
Коментари Харесай

Джони Деп сключи най-скъпата сделка за реклама на мъжки парфюм в историята

Актьорът от " Карибски пирати " подписа най-голямата договорка за мъжки парфюми на всички времена, оповестяват Българска телеграфна агенция и ДПА, цитирайки " Варайъти ".

Според източник на медията компанията " Диор " е сключила договорка с Деп за три години на стойност 20 млн. $.

До този миг нито " Диор ", нито Джони Деп не са коментирали информацията.

Актьорът към този момент беше лице на парфюма " Dior Sauvage ". Според Бернар Арно, основен изпълнителен шеф на концерна за първокласни артикули LVMH, който е притежател на марката " Диор ", обликът на Деп е една от главните аргументи за впечатляващия триумф на " Dior Sauvage "

По време на правосъдните каузи сред Джони Деп и някогашната му брачна половинка - актрисата Амбър Хърд, фирмите " Дисни " и " Уорнър Брос " прекратиха съдействието си с артиста. От LVMH обаче застанаха на страната на Джони Деп. Рекламите на известния мъжки парфюм продължаваха да се излъчват по време на правосъдните процеси.

Джони Деп съумя да осъди някогашната си брачна половинка за клюка поради обява във " Вашингтон Пост ", в която Амбър Хърд разказа себе си като " известно лице, жертва на домашно принуждение ". В желае, заведен от Деп, се загатва, че обвиняванията на Хърд в домашно принуждение са коствали на артиста десетки милиони долари поради пропуснати благоприятни условия за работа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР