Актьорът Николай Станоев е новото лице на съботното шоу на

...
Актьорът Николай Станоев е новото лице на съботното шоу на
Коментари Харесай

Кошлуков присади коса на Ники Станоев, за да го пусне в ефир

Актьорът Николай Станоев е новото лице на съботното шоу на Българска национална телевизия. Той сменя Митко Павлов, с който предаването започва през есента на 2020 година Каква е повода за тази смяна, до момента не е обявено публично, само че от малкия екран настояват, че не е имало кавги при раздялата с към този момент някогашния водещ.

Само преди няколко месеца Станоев обществено разгласи, че си е присадил коса. Той призна, че смяната е била належаща, защото поради външния си тип получавал доста малко задължения. Още тогава артиста загатна, че му следва значим план, само че не издаде детайлности. Сега излиза наяве, че присаждането на косата очевидно е било под давление на Българска национална телевизия. „ Сигурно Кошлуков го е предиздвикал да си направи интервенцията, в случай че желае да води шоу по малкия екран ”, разясняват в гилдията.

„ Нов сезон – ново лице ”. По този метод от Българската национална телевизия обясниха пред „ Уикенд ” промяната на водещия на съботното вечерно шоу. Това беше едно от най-харесваните и най-гледаните излъчвания в ефира на публичната медия. Димитър Павлов пък бе едно от най-популярните лица в Българска национална телевизия. Предаването започва под заглавие „ Събота вечер с Митко Павлов ”, само че занапред нататък към този момент ще се назовава „ Събота вечер с Българска национална телевизия ”.

Изборът на нов водещ провокира много въпроси. Много фенове заподозряха скандал, кавга за пари или други проблеми, които са провокирали търсене на човек, който да замести Павлов. От малкия екран са безапелационни, че нищо сходно не се е случвало. „ Няма информация за проблеми и кавги, просто е взето решение предаването към този момент да е с нов водещ ”, обясниха оттова.

Ники Станоев е доста известен комедиант , който най-вероятно ще се оправя добре с разсмиването на феновете, стига да му пишат положителни смехории. Тъй като няма опит като публицист, най-вероятно интервютата, които прави със своите посетители, ще бъдат по авансово заложен сюжет и с въпроси, които му се диктуват от продуцентите на шоуто. Напоследък това е най-харесваният метод за правене на изявленията в родния тв ефир. Той се практикува все по-често във всевъзможни формати и най-много – в развлекателните.

Пионерка в това отношение е Гала, която първа стартира да повтаря като папагал думите, които редакторите й диктуват. Това стана още с назначението й в Нова тв преди повече от 20 години. Оттогава до момента методът се е наложил и към този момент всеобщо за водещи се избират артисти и манекени, задаващи на гостите си въпроси, които им се диктуват в слушалките. Ето за какво се чака Станоев да има триумф, стига екипът зад него да е добър. Като артист като е занимателен, ексцентричен и сигурно умее да споделя вицове. За първи негови посетители са определени Любо Киров и Невяна Владинова.

Преди Митко Павлов вечерно съботно шоу в Българска национална телевизия водеше музикантът Дони. Неговият опит обаче се оказа меко казано несполучлив и завърши след второто предаване. Музикантът напусна малкия екран, защото го упрекнаха в хомофобия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР