Актьорът Ненчо Балабанов вдигна красива сватба в Несебър. Той се

...
Актьорът Ненчо Балабанов вдигна красива сватба в Несебър. Той се
Коментари Харесай

Сватбени камбанки: Ненчо Балабанов каза ДА на звездна церемо...

Актьорът Ненчо Балабанов подвигна красива женитба в Несебър. Той се ожени за обичаната си Катрин Русева. Първият си брачен танц двойката изтанцува на песента “Любов ”, изпълнена онлайн от певицата и другарка на младоженците Мария Илиева.

Актьорът бе облечен в грациозен черен костюм с папийонка, а булката Катрин бе облечена обичайно в красива бяла рокля с паднали ръкави. Тържеството се състоя в изтънчен ресторант в Несебър, оповестява.

“Скъпи Катрин и Ненчо, благо ново семейство Балабанови, доста се вълнувам да споделя този прелестен миг, празник на вашата обич. Благословени да сте, доста се обичайте, с доста деликатност, пристрастеност и мисъл се грижете за любовта си да цъфти, да сияе, да ви топли в сложните моменти и да я зареждате с голяма светлина в щастливите такива ”, пожела певицата Мария Илиева на младоженците.

За забавата на гостите с изключение на диджей бе поканен и менталистът Диян Константинов. Сред заниманията, които той провежда, са игра с карти, в която Ненчо и Катрин би трябвало да изберат знаци, а менталистът да ги познае, както и случайни думи от книга.

Младоженците са получили доста дарове, като измежду тях е петдневно пътешестване до Париж.

Ненчо Балабанов предложи брак на 13 години по-младата от него Катрин това лято, когато двамата бяха на отмора в Гърция. Вечерта в ресторанта изненадващо артистът поставил кутийката с пръстена в средата на масата и паднал на колене.

Две седмици преди сватбата Катрин направи своето моминско празненство.

Това е втори брак за артиста. От първия той има 16-годишен наследник Богомил.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР