Актьорът Моню Монев, който стои зад образа на д-р Мазов

...
Актьорът Моню Монев, който стои зад образа на д-р Мазов
Коментари Харесай

Д-р Мазов останал стар ерген след фатална любов

Актьорът Моню Монев, който стои зад облика на доктор Мазов в сериала „ Откраднат живот “, признава, че сред него и героят му има много прилики и когато о е на снимачната площадка усеща, че играе себе си.

В актьорската колегия разкриват, че в живота си артистът е също толкоз затулен като героя си доктор Мазов. Сред дребното му другари са двойката Радина Кърджилова и Деян Донков. Те са единствените допускани в неговото жилище.

Екранният доктор Мазов останал остарял ерген след съдбовна разлъка с негова дългогодишна половинка. С нея той споделил 9 години от живота си, надявайки се да основат семейство. До значимата стъпка по този начин и не се стигнало. Защото двамата се разминавали по въпроса с децата и пропуснали момента, в който да основат потомство. След трагичния любовен край 49-годишният актьор се затворил в себе си и припознал самотата.

За сметка на това пък кариерата му процъфтявала. Освен функциите в театъра и сериалите " Дървото на живота “ и „ Откраднат живот “ Моню имал и личен бизнес с доставка на Интернет и личен ресторант, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР