Актьорът Михаил Билалов се е уредил с апетитна заплата като

...
Актьорът Михаил Билалов се е уредил с апетитна заплата като
Коментари Харесай

„Стани богат” се завръща с нов водещ! Голяма рокада измести Димитър Павлов, любимец на публиката ще лапа тлъстите пачки за предаването

Актьорът Михаил Билалов се е уредил с апетитна заплата като лице на „ Стани богат ”. Джаро от „ Под прикритие ” се намести на стола на именитата тв игра, а заплатата му за нея е към 5000 лв. месечно. С това публично той става един от най-добре платените мъже в ефира, написа " Уикенд ".

Шоуто, което дълги години се въртеше по Нова, започва в първата половина на април по националната телевизия. Популярната викторина ще се излъчва три пъти седмично, а не два, както бе оповестено в началото, като записването за присъединяване стартира в края на февруари.



Един от основните въпроси преди старта на шоуто бе кой ще е водещият му. За стола на мистър „ Стани богат” се търсеше известна персона с висока обща просвета, която да е обвързвана с Българска национална телевизия.

Припомняме, че преди броени дни определеният за креслото на водещия бе Димитър Павлов, само че малко по-късно това се промени след появяването на новия претендент.

На кастинга се появиха Владо Пенев, Юлиян Вергов и даже Митко Павлов. Първите двама не съумели да одобряват изискванията, които от малкия екран им предложили.

Михаил Билалов обаче не бил изплашен от предлагането и поради статута си на любим на феновете с ролята си на мафиота ерудит Джаро от кримката „ Под прикритие” незабавно бил предпочетен пред Димитър Павлов. Друг кандидат, Драго Чая, пък бил подценен поради прекомерно дългите години стаж на екрана на малкия екран. Според програмните им проекти те имали потребност от някой, който не бил по този начин експлоатиран от камерите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР