Актьорът Матю Пери, който изигра Чандлър Бинг в хитовия американски

...
Актьорът Матю Пери, който изигра Чандлър Бинг в хитовия американски
Коментари Харесай

Матю Пери: Когато умра, искам да говорят за това на колко много хора като мен съм помогнал...

Актьорът Матю Пери, който изигра Чандлър Бинг в хитовия американски сериал " Приятели ", е бе открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис през вчерашния ден. Той си отиде на 54-години, за жал, напълно самичък и без семейство и деца...

" Приятели " беше продукция на Warner Bros. Television, която е благосъстоятелност на компанията майка на CNN, Warner Bros. Discovery, означават от медийния колос.

" Опустошени сме от кончината на нашия безценен другар Матю Пери. Матю беше необикновено талантлив артист и незаличима част от фамилията на Warner Bros. Television Group ", споделиха от Warner Bros. Television Group в изказване за CNN. " Въздействието на неговия комедиен талант се почувства по целия свят и неговото завещание ще живее в сърцата на толкоз доста хора. Това е трогателен ден и ние изпращаме нашата обич към фамилията му, околните му и всички негови предани почитатели ".

Актьорът описа по какъв начин се е преборил със зависимостта си от опиатите и алкохола в своята мемоарна книга „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “, която издаде предходната година.

" Здравейте, споделям се Матю, въпреки че може би ме познавате под друго име. Приятелите ми ме назовават Мати… И би трябвало да съм мъртъв ". Така стартира биографичната книга на артиста. Година по-късно думите му се оказват оракулски. Почитатели се събраха през нощта пред къщата на звездата, с цел да му отдадат респект.

А в този момент вижте какво бе споделил преди време Пери за времето, когато към този момент няма да бъде измежду нас...

" В живота си съм имал доста възходи и падения. И към момента се оправям с това, само че най-хубавото нещо, което ми се е случвало, обвързвано с мен е, че в случай че в миналото при мен пристигна пияч или наркоман и ме помоли: " Ще ми окажеш помощ ли?, аз умерено ще мога да му отвърна: " Да, знам по какъв начин тъкмо да го направя и ще бъда до теб, ще ти оказа помощ, даже и в никакъв случай повече да не мога да сторя това за себе си. През годините съм помагал на доста хора, на съответни персони, на групи. Така сътворих къщата на Пери в Малибу, която е съоражение за изтрезнял живот на мъже. Написах и пиесата си " Краят на копнежа ", която е тип персонално обръщение към света, хиперболизиран роман за самия мен като алкохолик... Имах да кажа нещо в действителност значимо на хората като мен, а също и на хората, които обичат хора като мен. Когато един ден ме няма, когато умра, знам, че хората ще приказват за " Приятели ", " Приятели ", " Приятели "... И ще бъда благополучен от това, тъй като знам, че свърших добра работа като артист, както и че дадох на хората голям брой шансове да се подиграват на моите борби... 

Но когато умра, бих желал " Приятели " да бъдат упоменати надалеч след описа за нещата, които направих, пробвайки се да оказа помощ на други хора. Знам, че най-вероятно няма да стане, само че би било доста хубаво... "  
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР