Актьорът Матю Макконъхи няма да се кандидатира за губернатор на

...
Актьорът Матю Макконъхи няма да се кандидатира за губернатор на
Коментари Харесай

Матю Макконъхи няма да се кандидатира за губернатор на Тексас

Актьорът Матю Макконъхи няма да се кандидатира за губернатор на Тексас, откакто месеци наред обществено флиртуваше с концепцията да стане най-новият претендент.

Носителят на " Оскар " съобщи във видеоклип, оповестен нощес, че политическото водачество не е пътят, по който е решил да поеме " в този миг ". 52-годишният Макконъхи даде обещание вместо това да се концентрира върху поддръжката за компании и фондации, които основават условия за триумф на други хора.

Надпреварата за губернатор на Тексас се обрисуваше да бъде едно от най-интересните политически надпревари в страната през 2022 година

Според изследване, оповестено предходната седмица от Тексаския университет и „ Далас Морнинг Нюз “ артистът - в предполагаем директен дуел - изпреварва сегашния губернатор Грег Абът (р) с 8 пункта. Общо 43% от интервюираните декларират, че биха подкрепили Макконъхи, 35% - Абът, а 22% биха избрали някой различен.

Макконъхи се показва още по-добре против различен прочут претендент в конкуренцията през 2022 година Според изследването артистът би победил демократа Бето О`Рурк в предполагаем директен дуел с 49-27 гласа. О`Рурк, който през 2018 година загуби кандидатурата си за Сената от Тед Круз, а по-късно се провали като претендент за президент през 2020 година, публично разгласи присъединяване си в изборите за губернатор на най-големия щат в Съединени американски щати.

Макконъхи съобщи в последното си видео, оповестено в Туитър: " Политици? Добрите могат да ни оказват помощ да стигнем до такава степен, докъдето би трябвало да стигнем, да. Но дано сме наясно - те не могат да създадат нищо за нас, в случай че ние сами не решим да го създадем "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР