Актьорът Мартин Димитров, прочул се с ролята на Радо Андреев

...
Актьорът Мартин Димитров, прочул се с ролята на Радо Андреев
Коментари Харесай

Актьор от Братя преживява тежък шок

Актьорът Мартин Димитров, прочул се с ролята на Радо Андреев от сериала на Нова ТВ " Братя ", е в тежък потрес цели две седмици откакто едвам не умъртви човек при злополука в центъра на София. Той удари велосипедист с мотора си. Човекът по знамение остана жив, само че се оказа с голям брой контузии.

Звездата от " Братя " най-вероятно ще би трябвало да посещава психоаналитик, с цел да се освободи от напрежението след злополуката, считат представители на артистичните среди у нас. Мартин към момента не можел да се възвърне от ужаса, който претърпял, удряйки човек на пътя. Той бил признателен на ориста, че велосипедистът е жив. В противоположен случай, с изключение на битката със съвестта му, щеше да го заплаши правосъден развой и затвор. Споделял, че в случай че индивидът е умрял, нямало да си го елементарни до края на живота си.

Още по-благодарен бил артистът за това, че приятелката му, която е пътувала с него на мотора, е съвсем невредима. 23-годишното момиче се отърва единствено с разкъсно-контузна рана. 30-годишният велосипедистът е бил със строшаване на бедрото, черепно-мозъчна контузия, само че без заплаха за живота, стана ясно след злополуката.

Инцидентът стана на 20 юни в самия център на София – покрай кръстовището на бул. " Патриарх Евтимий " и ул. " Г. С. Раковски ". Сигнал за злополуката бе подаден към 9:30 часа сутринта. Актьорът показа пред Нова ТВ, че велосипедистът е изскочил на пътя ненадейно, без да се огледа и е бил със слушалки, тъй че не е чул приближаващия мотор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР