Актьорът Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от София ден и

...
Актьорът Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от София ден и
Коментари Харесай

Мачото Кристиан Кирилов взриви мрежата с тези „откровения“

Актьорът Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от „ София денонощно “ записа видео в You Tube, където приказва за първата си работа, връзките си с Денислава от „ Игри на волята “ и „ Един за различен “, както и за някогашната си брачна половинка – Джулия.

 

Мачото стартира откровенията си с метода на прехранване в детските му години. Оказва се, че е продавал цветни метали и желязо, орехи, липа, кестени и какво ли още не. Като пълновръстен някогашният на чалгаджийката Джулия пък работел като коафьор, сервитьор, теляк и охранител. Твърди, че в никакъв случай не го е било позор да се труди и прибавя, че няма срамна работа.

 

Не пропусна да отговори и на въпроса, който мъчи огромна част от обществото – за какво е толкова черен и дали не е от ромски генезис.

„ От април месец вървя гол в автокъщата си, направил съм си място, където мога да вървя по боксерки, с цел да съм еднообразно черен. Аз по принцип съм си по-мургав, не вървя по солариуми “, отбелязва той.

Основна част от приходите му към днешна дата идват от стопанисваната от него автокъща в София. Във въпросното видео Кристиан не пропуща да разяснява и физиологичните си потребности. Категоричен е обаче, че в никакъв случай не е имал г*й п*рно, както и каквото и да било друго порно и добавя, че тази клевета е доста публикувана.

 

Споделя, че когато сутринта отишъл по огромна потребност, другар му изпратил клип с п*рно артист, който поразително приличал на него. От изненада си изтървал телефона. По-късно станало ясно, че това е някакъв чужденец, който поразително наподобява на него – Виктор Ром. В този ред на мисли мургавелкото изрично отхвърля да се е снимал в порно клипове с мъже или пък да спи с тях. Наясно е, че „ дрънкат “ всевъзможни нелепости за него, на които първоначално се връзвал, само че към този момент не му правели усещане.

 

Твърди, че не харчи пари с лека ръка и добавя, че е доста удобен – готви си самичък и харчи по 300 лева на седмица, а от време на време и единствено по 150 лева имал е 4-5 връзки, а е спал с 20-25 дами, продължава с откровенията Митака, на които обаче никой не има вяра.

 

Не пропусна да означи обаче, че траялата към месец и половина връзка с Денислава, не е била сериозна и изрично отхвърля изказванията, че е мислел да й предложи брак в края на шоуто. Подчертава, че по това време даже не бил разведен към момента.

 

За сметка на това обаче приказва с огромна обич за някогашната си жена – Джулия и декларира изрично, че умира от гняв, че я е изпуснал от живота си. Подчертава, че тя е вдигнала доста високо летвата и надали ще се откри жена, която елементарно да успее да я прескочи. Твърди, че тя е извънредно добър човек и заслужава най-хубавото.

 

Според неговите изказвания до развода се стигнало поради разлики в характерите, само че мълвата носи, че Джулия го сгащила в невярност.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР