Актьорът Кристиан Кирилов, чиято звезда изгря в сериала София ден

...
Актьорът Кристиан Кирилов, чиято звезда изгря в сериала София ден
Коментари Харесай

Митака от София ден и нощ и Джулия вдигнаха тайна сватба

Актьорът Кристиан Кирилов, чиято звезда изгря в сериала София денонощно, и попфолк певицата Джулия са вдигнали загадка женитба, написа Телеграф.

Брюнетката, чието същинско име е Жулиета Светланова, към този момент носи семейството на своя обичан – Кирилова. Кристиан, който мнозина познават като Митака поради ролята му в продукцията, и пайнерката към момента крият щастливата новина.

По-рано новината, че чаровният мачо ще влезе в графата на женените мъже провокира същински възторг измежду почитателите. Повечето от тях споделиха, че в последно време е наклонност звездни персони са се женят и по този метод да притеглят внимание към себе си.

Очевидно наранени от отрицателните мнения Крис и Джулия решили да заложат на загадка гала, без доста звук. Преди седмица звездите споделиха фрагменти от сантименталното си странствуване в южната си съседка Гърция.

Вероятно след тайния брак влюбените са отпрашили към най-близката дестинация, с цел да се насладят на медения си месец.

Припомняме, че артистът изиска ръката на избраницата си по забавен метод. Това стана ясно от малко видео в обществените мрежи.

На споделените клипчета се следи по какъв начин полицейска патрулка стопира изпълнителката на На дявола дамата за рутинна инспекция, което в действителност се оказва част от изненадата на Кирилов.

„ Ето един от дните, които няма да не помни в никакъв случай... Да, да, да!”, написа часове по-късно Джулия в формалния си профил.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР