Актьорът Крис Нот (Тузара от "Сексът и градът") е обвинен

...
Актьорът Крис Нот (Тузара от "Сексът и градът") е обвинен
Коментари Харесай

Обвиниха в изнасилване Тузара от Сексът и градът

Актьорът Крис Нот (Тузара от "Сексът и градът ") е упрекнат в полово принуждение от две дами. Предполагаемите произшествия са се случили през 2004 година и през 2015 година Tой отхвърли обвиняванията и твърди, че "срещите са били по взаимно единодушие ".

Според едната от тях двамата са се срещнали в Лос Анджелис. Тя твърди, че артистът е флиртувал с нея на работното ѝ място и е оставял известия на служебния ѝ телефон. По-късно била поканена край басейна в жилището му в Западен Холивуд. Докато била там, той ѝ дал назаем книга за четене и ѝ споделил да я върне в жилището му по-късно. Когато отишла да я върне, съгласно думите ѝ, той я целунал. Тя отвърнала с целувка, благодарила и споделила, че ще се върне край басейна, където я чакал приятелят ѝ. Актьорът я дръпнал и я изнасилил, оповестява БТВ.

Около две години по-късно дамата потърсила консултация в Кризисния център за изнасилвания в Калифорнийския университет, което актуалният клиничен шеф на инстанцията удостоверил.

Разкритията се появяват една седмица след завръщането на героя на Нот от "Сексът и градът " Джон Джеймс Престън, прочут още като Тузара, в "И просто по този начин... " Покрай сериала се шумтя извънредно и защото в първия епизод Тузара умира в резултат на инфаркт.

"Обвиненията против мен, отправени от лица, с които съм се срещала преди години, даже десетилетия, са изрично погрешни. Тези истории биха могли да са отпреди 30 години или 30 дни. Невинаги значи не - това е граница, която не съм прекосявал. Не знам за какво тези истории се появяват в този момент, само че знам едно - аз не съм нападал тези дами ", съобщи артистът.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР