Актьорът Краси Радков направо се е стопил. Комикът е свалил

...
Актьорът Краси Радков направо се е стопил. Комикът е свалил
Коментари Харесай

Краси Радков не прилича на себе си, стопи се

Актьорът Краси Радков напряко се е стопил. Комикът е свалил към 25 кг, като към този момент няма и помен от огромния му корема, написа "Уикенд ".

Звездата от "Като две капки вода " се е взел в ръце и с хранителен режим е съумял да падне под 100 кг. Комедийният артист наподобява доста добре и е очевидно подмладен. Краси не стопира да впечатлява феновете на "Капките " с гения си, положителните си превъплъщения и гъвкавостта си. А в този момент, като е по-пластичен, напряко сияе.

Радков съкрушава публиката и журито в шоуто с всеки собствен облик, само че в ролята на американската звезда Бионсе в действителност сподели забележителни хореографски умения. Въпреки очевидните компликации при построяването на облика, феновете оцениха извънредно високо осъществяването на комика, с 10 точки го наградиха и менторите за усърдието, което е положил. Зрителите видяха и положителната форма на Радков, който единствено до преди 1-2 години в никакъв случай нямаше да може да се мушне в костюма на Бионсе.

"В това шоу има сложни задания. А от време на време напряко невъзможни задания. Тази беше от тях. Свалям шапка на професионализма ти. Можеше да преиграеш облика, само че ти се остаряла да направиш Бионсе. В това шоу печелят хората, които одобряват съществено дилемите “, показа Маги Халваджиян след осъществяването и с право поздрави артиста.

50-годишният Краси е в доста по-добра форма, в сравнение с когато беше на 35-40 години. Преди време лекари стреснали гвоздея от "Шоуто на Слави " и го предизвестили, че в случай че не редуцира тежестта си, може да си навлече доста съществени здравословни проблеми. Радков се вслушал в думите си и намерил експерт, който да му изготви хранителен режим, който да го втали.

С доста воля и ограничения, облеклата на комика почнали да му стават огромни, издават от обкръжението му. Съпругата му Станислава Ганчева също му сложила ултиматум да отслабне, другояче ще го зареже. Самата тя е слаба като вейка и е постоянно на диета, с цел да тежи към 40 кг.

"Без апетит, с няколко хранения дневно, само че по избрана скица се отървах от високото кръвно и болките в краката “, показа преди време Краси и добави, че хората си мислят, че стомахът е като тенджера, в която храната се смесва като с миксер, само че не е по този начин.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР