Актьорът Краси Радков, който стана на 50 години в края

...
Актьорът Краси Радков, който стана на 50 години в края
Коментари Харесай

Краси Радков призна: Аз потроших Слави

Актьорът Краси Радков, който стана на 50 години в края април, признава, че продължава да се усеща отговорен поради счупения крайник на Слави Трифонов, който и през днешния ден не му разрешава да върви обикновено. Комикът подарил на водещия душ гел преди концерта на екипа на шoуто в Стара Загора. Трифонов го употребявал и се подхлъзнал в банята.

При рухването счупва крайници си и до момента употребява патерици, само че макар злополучния случай Краси си остава негов любим. Трифонов нееднократно е споделял, че осъзнава какъв брой сложна е работата на артистите и ясно си дава сметка какъв брой старания им коства да създадат вечерта незабравима за феновете.

Факт е обаче, че най-голяма стиковка има сред него и Радков, а двамата не крият какъв брой се забавляват, когато са дружно на сцената. Краси бе и един от първите посетители на новото шоу на Димитър Рачков, с който ги свързва същинско другарство.

Радков постоянно преследвал фантазията си да бъде артист. Още като възпитаник той става част от младежката театрална натрупа ТЕМП в родната Враца, където е ученик на езиковата гимназия. Краси не залягал доста над уроците, само че бил любим и на преподаватели, и на възпитаници, написа „ Минаха години “.

„ Беше толкоз занимателен и ни разсмиваше по този начин, както в този момент разсмива цяла България. Понякога, като гo виждам по малкия екран, имам възприятието, че към момента сме в класната стая и дочувам някои от тези характерни гримаси, ударения, погледи, които придават неговия нюанс на комик”, споделя съученичката му Иванела Самуилова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР